Главная » 2014 » Февраль » 19
Информация к новости
  • Просмотров: 535
  • Автор: tohaaa19
  • Дата: 19.02.2014
19.02.2014

Нові «SENS» від губернатора сподобалися воїнам-афганцям

Категория:

Ветерани війни в Афганістані, що одержали сьогодні автомобілі, щиро подякували Андрію ШИШАЦЬКОМУ за турботу і увагу.

Глава регіону став ініціатором традиції до пам'ятних дат дарувати машини воїнам, які втратили здоров'я в афганській війні. Гроші на цей автотранспорт - позабюджетні, їх протягом року збирає благодійний фонд «Патріот Донбасу». Так, якщо в минулому році було куплено три машини, то вже цього року - п'ять.

- Я дуже вдячний губернатору, що він не забуває нас. До нього завжди можна звернутися за допомогою і бути впевненим, що він вирішить проблему, - сказав Олег АЛЕШКО, спілкуючись з журналістами.

Рядовий Алешко служив в Баграмі, був поранений, має інвалідність. Сьогодні він отримав від губернатора новий «SENS», який дозволить ветерану бути більш мобільним.

- Мені дуже сподобався цей подарунок, але особлив ... Читать дальше »

Метки к статье:

Информация к новости
  • Просмотров: 491
  • Автор: tohaaa19
  • Дата: 19.02.2014
19.02.2014

Встреча с активом совета ветеранов

Категория:

В минувшем году Донбасс отпраздновал 70-летие со дня освобождения от немецко-фашистских захватчиков, нынешний год ознаменован 70-летием со дня освобождения Украины. В связи с этим городской голова Алексей РЕВА в преддверии Дня защитника Отечества – праздника защитников и освободителей, провел встречу с активом совета ветеранов.

«Вы многое сделали в своё время для нынешнего и будущего поколений – строили и развивали любимый город, наш край, растили детей и внуков. Вы – наша гордость и слава. Наибольшим вашим богатством сегодня является опыт, знание и мудрость. Сегодня вы больше всех нуждаетесь в заботе и внимании, в добром и чутком отношении к себе», - начал свое выступление городской голова. 

По словам Алексея РЕВЫ, проблемы ветеранов всегда находятся во внимании городского совета и его исполнительного комитета. С э ... Читать дальше »

Метки к статье:

Информация к новости
  • Просмотров: 537
  • Автор: tohaaa19
  • Дата: 19.02.2014
19.02.2014

Засідання адміністративної комісії

Категория:

18.02.2014р. в 14:00, к. 103 відбулося засідання адміністративної комісії при виконкомі Артемівської міської ради, на якому було розглянуто 3 адміністративні справи, за розглядом яких було накладено 2 штрафи на суму  425 грн та 1 справа припинена згідно п. 1 ст. 247 КУпАП. В тому числі за порушення:

  • ст. 155 ч. 1 КУпАП - порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю – 1 штраф, на суму 170 грн.
  • ст. 152 КУпАП – порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - 1 справа припинена згідно п. 1 ст. 247 КУпАП.
  • ст. 182 ч. 1 КУпАП – порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захи ... Читать дальше »

    Метки к статье: